ВІЙНА

Загальна мобілізація цієї осені: кого призвуть до війська?

Повідомлення про загальну мобілізацію в Україні відразу після російського вторгнення, що охопило країну, актуалізує призов для чоловіків віком від 18 до 60 років. Існують чотири хвилі мобілізації, кожна з яких охоплює різні категорії військовозобов’язаних. Восени цього року призиватимуть тих, хто може брати участь у захисті країни. Процес мобілізації триває постійно, і чоловіків призовного віку будуть залучати до армії щонайменше до 18 листопада 2023 року, з регіональними планами мобілізації, що залишаються в секреті. Голова управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач підкреслив, що мобілізація триває без хвиль, розпочавшись у лютому минулого року.

Ця мобілізація не є автоматичним квитком на війну, а важливим процесом для актуалізації даних громадян України в умовах ведення війни з Росією. Важливо пам’ятати, що захист власної країни є обов’язком кожного українця, оскільки небезпека війни може дійти і до тебе завтра, якщо не братимеш участь у захисті сьогодні. У разі виникнення питань про призов, громадяни можуть звертатися до військових комісаріатів для отримання вичерпної інформації та консультацій.

Важливо бути обізнаним і готовим до дій в разі потреби, адже об’єднані зусилля і відданість своїй країні є ключем до збереження її незалежності та безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *